На Львівщині викрито та припинено незаконний гральний бізнес

Під процесуальним керівництвом прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито чотирьох осіб у незаконній організації та проведенні азартних ігор (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Як повідомив Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, за даними слідства, із червня цього року в орендованому приміщенні у центрі Червонограда працював гральний заклад. Його діяльність організували четверо місцевих мешканців.

Для організації азартних ігор вони використовували комп’ютери на яких було встановлене спеціальне програмне забезпечення, яке надавало доступ до ігор, умовою участі в яких є внесення гравцем ставки, що дає право на отримання імовірного виграшу.

У ході обшуку в приміщенні закладу було виявлено та вилучено гральне обладнання, готівкові кошти, чорнові записи та відео-реєстратор.

Слідчі дії тривають, вирішуються питання щодо призначення ряду експертиз та повідомлення причетним особам про підозру.

Заходи з викриття проводилися прокурорами спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в області, оперативний супровід здійснювало Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.