Міхеіла Саакашвілі перевели в одиночну камеру

Міхеіла Саакашвілі перевели в одиночну камеру. Влада Грузії заявила, що відповідне рішення ухвалили на підставі бажання самого політика.

Повідомила Спеціальна пенітенціарна служба Грузії
Відповідну інформацію у відомстві повідомили 12 жовтня. Про це повідомила спеціальна пенітенціарна служба Грузії.
Влада повідомила, що політика перевели за рішенням адміністрації в’язниці в Руставі. Однак його ухвалили через бажання самого політика.

Тюремна адміністрація запропонувала Саакашвілі перебувати разом із сусідом по камері, але він категорично відмовився, що підтверджується відповідною документацією. Саме тому Саакашвілі на підставі його бажання помістили в одномісну тюремну камеру,
– розповіли у відомстві.

Ба більше, влада спростувала інформацію про те, що до політика не пускають його соратників. Там заявили, що особистий лікар Саакашвілі кілька разів у статусі сторонньої особи відвідав його в камері.

“Тому для чергового відвідування він має звернутися до пенітенціарної служби з усіма необхідними документами, а також обґрунтувати причини для зустрічі з Саакашвілі”, – розповіли в пенітенціарній службі.
12 жовтня нардеп та кохана політика Єлизавета Ясько заявила, що Міхеілу Саакашвілі забороняють розмовляти телефоном. А стан його здоров’я погіршується через голодування. Вона відвідувала політика 5 та 8 жовтня.
8 жовтня Ясько заявила, що за понад тиждень у в’язниці п’ятий президент Грузії втратив 12 кілограмів. Мовляв, це – наслідки голодування, припиняти яке Саакашвілі не має наміру.
До речі, політик голодував з 1 жовтня – з дня, коли його арештували. Про це повідомив прем’єр-міністр країни Іраклій Гарібашвілі. Політика арештували через кримінальні справи, відкриті щодо нього у країні. Сам п’ятий президент Грузії вини не визнав та заявив, що справи сфальсифіковані.