Разумков назвав депутатів, які приєднаються до його групи

Членами міжфракційного депутатського об’єднання “Розумна політика” стануть 25 парламентаріїв, які зокрема не голосували за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради.

“Станом на сьогодні це 25 колег (народних депутатів – ред.). Справді, це ті люди, які дотримуються принципів, яких важко було зламати і Офісу президента під час голосування за мою відставку. Але я впевнений, що це не межа, і люди будуть приєднуватися, люди розумітимуть, куди треба рухатися і виконувати нарешті ті обіцянки і дотримуватися тих принципів, з якими ми всі йшли”, – сказав Разумков в ефірі телеканалу “Наш”, пише Інтерфакс.

Він підтвердив, що йдеться, зокрема, про таких народних депутатів, як Неллі Яковлєва, Василь Мокан, Артем Дмитрук, Олег Воронько (всі з фракції “Слуга народу”), позафракційний депутат Людмила Буймістер, яку нещодавно виключили з лав “Слуги народу” і член фракції “Батьківщина” Андрій Ніколаєнко.

“Якісь прізвища вже з’явилися в телеграм-каналах, і це не брехня, це правда. Так, це Андрій Ніколаєнко, ще є колеги з “Батьківщини”, є позафракційні та є “слуги народу”: Мокан, Яковлєва… Багато колег, я можу всіх назвати, але скоро з’явиться в публічній площині все… Це також Оксана Дмитрієва (заступник голови комітету ВР зі здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування – ред.), Роман Соха, (член комітету з питань цифрової трансформації – ред.), Михайло Крячко (керівник комітету з питань цифрової трансформації – ред.), – уточнив Разумков.

Раніше стало відомо, що колишній голова Верховної Ради Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання “Розумна політика”.