Twitter запустив платну підписку для деяких користувачів

Сервіс мікроблогів Twitter запустив платну підписку Twitter Blue для своїх користувачів в США і Новій Зеландії, повідомляється в прес-релізі компанії.

У червні компанія повідомила про запуск платної підписки Twitter Blue тільки в Австралії та Канаді.

“Ми раді повідомити, що Twitter Blue тепер доступний в Сполучених Штатах і Новій Зеландії на iOS, Android і в браузері”, – йдеться в прес-релізі.

Користувачам платної версії сайту будуть доступні читання сторінок новинних видань в Twitter без реклами, швидкий перегляд найбільш популярних твітів за останні 24 години, ексклюзивні іконки і барвисті теми, а також можливість налаштовувати свою панель навігації в додатку.

Разом з тим власники підписки Twitter Blue матимуть можливість отримати ранній доступ до нових функцій, які буде тестувати компанія. До того ж власники платної підписки зможуть завантажувати в Twitter відео тривалістю до десяти хвилин.
Відзначається, що вартість підписки складе 2,99 долара на місяць.

Американська компанія Twitter Inc. була заснована в 2006 році. Основний продукт компанії – соціальна мережа для обміну короткими повідомленнями. Штаб-квартира знаходиться в Сан-Франциско, штат Каліфорнія. У минулому кварталі виручка компанії перевищила 1 мільярд доларів.