Збірна Боснії з 7 очками офіційно припинила боротьбу за 2 місце групи

За підсумками матчу відбору ЧС-2022 Боснія – Фінляндія, який завершився з рахунком 3:1 на користь гостей, збірна Боснії з 7 очками офіційно припинила боротьбу за 2 місце групи та вихід у стикові матчі.

Суперник по відбору ЧС-2022. Збірна Боснії і Герцеговини зіграла внічию в  товариському поєдинку - Офіційний сайт Української асоціацїї футболу

Фінляндія після свого успіху набирає 11 очок та піднімається на 2-е місце. Україна має 9 пунктів і опустилася на 3 місце, тому для виходу до плей-оф команді Олександра Петракова в останньому турі потрібно обов’язково перемагати Боснію.

Крім того, Україні треба сподіватися, що лідер Франція буде достатньо мотивованим, щоб протистояти Фінляндії в останньому турі.

Якщо Україна та Фінляндія наберуть по 12 очок (наприклад, перемога України та нічия Фінляндії з Францією), то рахуватимуться додаткові показники: різниця м’ячів, забиті, особисті зустрічі.

Останній тур відбудеться 16 листопада.

При цьому сьогодні ввечері збірна Франції вдома приймає Казахстан. У разі перемоги команда Дідьє Дешама гарантує собі прямий вихід на ЧС-2022.