Російський опозиціонер повідомив, коли Крим буде повернуто Україні

Крим буде повернуто Україні після краху нинішнього режиму, очолюваного Володимиром Путіним.

Таку думку висловив російський опозиціонер, засновник “Форуму вільної Росії” Гаррі Каспаров в ефірі телеканалу “Україна 24”.

Він назвав окупацію українського півострова одним зі злочинів путінського режиму, які “повинні бути переграні” новою владою в РФ.

“На мій погляд, це принципова умова повернення Росії в стан цивілізованих держав, які поважають право – як внутрішнє, так і міжнародне”, – пояснив опозиціонер.

За його словами, таку точку зору зараз поділяють не всі. При цьому він констатував, що новій владі доведеться вирішувати комплекс пов’язаних з Україною питань.

“Я не уявляю, як питання Криму може бути винесене за дужки відносин Росії з цивілізованим світом. Є речі, які потрібно буде вирішувати. Це і питання анексії Криму, і, безумовно, ліквідація вогнища бандитизму на Донбасі, і видача Україні військових злочинців, і, швидше за все, якісь питання репарацій. Цей комплекс питань займе довгий час. Але, на мій погляд, питання суверенітету України над Кримом має бути вирішене негайно”, – сказав він.