Дочка путіна обрала за чоловіка Зеленського

Донька володимира путіна Катерина Тихонова створила сім’ю з колишнім художнім керівником Баварського державного балету Ігорем Зеленським, повідомляє видання Важные истории.

За даними журналістів, останніми роками 35-річна Тихонова, яка кілька років тому розлучилася з Кирилом Шамаловим, жила із своїм новим обранцем на дві країни – росію та Німеччину. За останні роки донька путіна літала в Мюнхен до свого коханого понад 50 разів. У них навіть народилася донька.

Обранцем доньки Путіна став артист балету Зеленський – ЗМІ

За іронією долі, нинішній обранець Катерини Тихонової має прізвище Зеленський.
52-річний Ігор Зеленський – видатний артист балету. Донедавна він очолював Баварський державний балет і пішов з посади у квітні 2022 року, задовго до закінчення свого контракту.

Те, що саме Ігор Зеленський – нинішній обранець Катерини Тихонової, підтверджує інформація від чотирьох джерел. Доказом цього, зокрема, є список авіапасажирів одного з рейсів 2019 року: з Москви в Мюнхен летіли Зеленський, Тихонова, маленька дівчинка, няня, вчителька гри на фортепіано і троє співробітників служби безпеки росії. Також анонімне джерело електронною поштою передало журналістам документи особистого охоронця Катерини, співробітника тієї ж президентської СБ Олексія Скрипчака. Серед них є паспорти доньки путіна, Зеленського і дівчинки, яка народилася в 2017 році. За ними охоронець купував їм усім квитки. Ім’я дитини, з етичних міркувань, не розкривається, але по батькові – Ігорівна.

Джерело в Баварському балеті відзначило, що Зеленський “швидше за все, партнер доньки путіна”.

Як випливає з розслідування, наприкінці 2019 року Тихоновій набридло постійно літати в Мюнхен, тому вона вирішила переїхати до коханого.

Своє звільнення з посади керівника балету Зеленський пояснив так:
“Керівництво балетної трупою вимагає абсолютної концентрації та працездатності. Тоді як наразі моєї повної уваги і часу вимагають особисті, сімейні справи, несумісні з моєю діяльністю керівника балету в Мюнхені… Наразі моїй сім’ї потрібна моя підтримка”.

Водночас він нагадує, що насправді його було звільнено через відмову публічно засудити війну росії проти України. Про це обмовився керуючий директор Баварської державної опери Серж Дорні, якому додзвонилися відомі пранкери Вован і Лексус.

До речі, з 2018 року Зеленський входить до наглядової ради Фонду національної культурної спадщини, проекту, ініційованого особисто володимиром путіним. Кошти на нього виділив Роснафтогаз.

Що зараз робить Зеленський, невідомо. Зв’язатися ні з ним, ні з Тихоновою журналістам поки не вдалося. Колишня дружина артиста, екс-балерина Маріїнки Яна Серебрякова, яка має із Зеленським трьох спільних дітей, давати коментарі відмовилася.