Віктор Леоненко визначив найкращих гравців та найкращого тренера в Україні

Легендарний український футболіст, телеведучий, футбольний експерт Віктор Леоненко в інтерв’ю ІА “Центр новин» розповів, хто на його думку найкращий тренер і футболіст України.

Ілля Забарний: «У другому таймі змінили свою гру, і вдалося забити гол» - ФK «Динамо» Київ. Офіційний сайт

«Ну звичайно Ілля Забарний (захисник «Динамо» – ред.). У нас в атаці навіть нікого не можу згадати, а є кілька захисників хороших і воротарі. Щодо тренера, його називати легко, зазвичай, хто перше місце займає. Це Мірча Луческу, я вважаю, що він кращий Лобановського. Для мене кращий голкіпер – Дмитро Різник (голкіпер «Ворскли» – ред.). У нас з воротарями все добре, а ось з атакою у нас все погано. Не можу відзначити Довбика, оскільки він нестабільний. Тому в моїх номінаціях найкращий гравець – Різник, молодий гравець – Забарний, тренер року Луческу», – відзначив Леоненко.

Леоненко: Луческу не даст Суркису командовать - Футбол 24

Він також вважає, що Луческу повинен залишатися в Динамо ще довгі роки.

«Я чекаю, коли він розкриє талант в «Динамо». Він зараз працював над обороною. Ігор Михайлович обіцяв купити гравців, ну зрозуміло таке становище і не купив. Поки в Луческу з обороною все виходить. «Динамо» дуже важко забити, хоча «Шахтар» легко пройшов. Плюс ще я на стадіон прийшов, а я не дуже щасливий для «Динамо», як виявилося. З Інгульцем в нічию зіграли. Я був на стадіоні два рази, і «Динамо» втрачали очки. Луческу працює, як молодий. Чим довше він протримається, тим краще буде для клубу. Думаю, що повага в Луческу не менше ніж в Лобановського», –  заявив Леоненко.

Віктор Леоненко: знімаю капелюх перед усіма президентами, які в час війни зберегли футбольні клуби

ІА “Центр новин”