Ліга націй: Франція програла Хорватії, Ісландія та Ізраїль зіграли внічию

У матчі четвертого туру групового етапу Ліги націй УЄФА сезону 2022/2024 збірна Франції приймала національну команду Хорватії. Зустріч відбулася на стадіоні “Стад де Франс” у Сен-Дені (Франція) і завершилася перемогою хорватської команди з рахунком 1:0.

На 5 хвилині зустрічі головний арбітр призначив пенальті у ворота збірної Франції, який успішно реалізував півзахисник національної команди Хорватії Лука Модріч.

Збірна Хорватії набрала 7 очок і піднялася на друге місце у турнірній таблиці групи 1 Ліги А. Франція (2) – на останньому, четвертому місці. Лідером групи є команда Данії (9). На третьому місці знаходиться Австрія (4). Чинний переможець Ліги націй УЄФА – збірна Франції.

Крім того, на стадіоні «Лаугардалсвеллур» у місті Рейк’явік (Ісландія) відбувся матч 4-го туру Ліги націй у групі 2 Ліги B між Ісландією та Ізраїлем. Зустріч завершилася нічийним результатом – 2:2.

На 9-й хвилині збірна Ісландії відкрила рахунок у матчі. Відзначився Йоун Торстейнссон, йому асистував Даніель Гретарссон. На 35-й хвилині гол у свої ворота забив Даніель Гретарссон. Проте на 60-й хвилині Торір Йохан Хельгасон знову вивів ісландську збірну вперед. Але на 65-й хвилині гравець збірної Ізраїлю Дор Перец знову зробив рахунок рівним. Гольовий пас йому виконав Елазар Даса.

Збірна Ісландії набрала три очки і посідає друге місце у турнірній таблиці своєї групи у Лізі націй. Національна команда Ізраїлю (5) знаходиться на першому місці в групі.