Російські терористи обстріляли Харківщину, є загибла

В ніч з 25 на 26 червня окупанти знову обстрілювали житлові райони Харкова (зокрема Немишлянський та Холодногірський) та область.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, ворог обстрілював виключно цивільну інфраструктуру.

“Черговий терор проти мирного населення. Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі”, – зазначив він.

Близько 23:00 суботи російська ракета влучила у двоповерховий будинок Холодногірського району Харкова, двоє харків’ян із вибуховими травмами госпіталізувані до медичних установ.

Після 00:00 в Немишлянському районі Харкова окупанти обстріляли лікувальний заклад. Пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих немає.

“По області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони. Пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі. Загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: Харків – 3 людини, Ізюмський район – 4 особи. У Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79 років”, – сповістив Синєгубов.

За словами голови ОВА, найгарячішим в області залишається Ізюмський напрямок.

“Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції. Наші Збройні Сили щодня мінусують особовий склад та техніку окупантів. Бійці мотивовані та готові і надалі захищати жителів Харківщини від російських окупантів! Віримо у Збройні Сили та нашу перемогу!”, – зазначив він.