Шахтар перемагає Брагу з рахунком 2:1

Донецький “Шахтар” переміг “Брагу” на виїзді з рахунком 2:1, і тим самим відкрив для себе стадію 1/4 фіналу Ліги Європи.

Брага” – “Шахтар”, 1-2
Гол: Вілсон, 89 – Ракицький, 45, Феррейра, 79
Брага:
Матеус, Болю, Карлос, Байяно, Сілва, Стоилькович (Вілсон, 74), Хассан, Сантуш, Феррейера, Вукчевич (Августо, 87), Гойяно
Шахтар: П’ятов, Ісмаїлі, Ракицький, Ордець, Срна, Малишев, Степаненко, Коваленко (Бернард, 90), Марлос (Едуардо, 82), Тайсон (Дентіньо, 79), Феррейра

Донеччани з самого старту поєдинку віддали ініціативу супернику. Часом це було на руку, але що робити з м’ячем проти зібраної оборони “Шахтаря” не знали. Намагався створювати небезпеку Рафа, але його удари постійно приходив в руки П’ятову.

А ось у “Шахтар” єдиний удар у площину воріт виявився результативним. Після подачі кутового Ракицького залишили одного і той сильним ударом завершив тайм з переможним для гостей рахунком.

Другий тайм вийшов більш відкритим. “Брага” більше атакувала, але “Шахтар” також багато часу проводив на чужій половині поля. Але у португальців був момент, щоб зрівняти рахунок, коли Рафа бив з меж штрафного майданчика і м’яч влучив у поперечину. А пізніше “Шахтар” забив другий гол, коли Марлос отримав м’яч на правому фланзі, прострілив і Феррейра спокійно розписався у чужих воротах.

Під кінець матчу “Брага” зуміла відквитати один гол, але в результаті перемога дісталася саме “Шахтарю”, який робить впевнений крок назустріч півфіналу Ліги Європи.

https://www.youtube.com/watch?v=U9qqS3RROTE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.