Саакашвілі підтримав ініціативу “Самопомочі” про розпуск Уряду Яценюка

Голова Одеської ОДА заявив, що пропозиція партії Садового ідентична основній ідеї Антикорупційних форумів. Про це він повідомив в ефірі телеканалу “112”.

“Самопоміч” офіційно відкликала свого міністра АПК з “клептократичного” уряду і запропонувала іншим партіям коаліції “створити нову коаліційну угоду та ефективний уряд після чесного та публічного встановлення причин невдач нинішнього об’єднання”.

“Заява “Самопомочі” один в один повторює тезіси харківського Антикорупційного форуму. Це відповідь на питання, для чого були потрібні ці форуми… Це політичний процес відновлення. Нові сили рвуться до українського суспільного життя. Люди хочуть все змінювати.”, – заявив Саакашвілі.

Також губернатор Одещини зазначив, що такими заявами деякі політичні сили правильно реагують на ту ситуацію, яка склалася сьогодні в Україні.

“Я вважаю, що відповідальні політичні сили, такі, як “Самопоміч” на це правильно реагують і повторюють ті тезіси, про які ми сказали. Тому що, якщо вони не будуть брати ініціативу, всі теперішні сили не будуть брати ініціативу, якщо в тому числі і президентська фракція не буде брати ініціативу, то в цих іграх ми втратимо країну. Ми маємо розуміти, що вже один раз пройшла реставрація після розвалу “помаранчевої” коаліції старого режиму, зараз відбудеться значно більша і жахливіша реставрація (я впевнений, що вона не відбудеться, тому що ми знайдемо сили для відновлення, але якщо продовжувати це болото, то ми просто потонемо)”, – зазначив голова Одеської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.