Опозиційний кандидат Мілановіч став лідером президентської гонки в Хорватії

Кандидат від опозиційної Соціал-демократичної партії (СДП) Хорватії Зоран Мілановіч здобуває перемогу в другому турі виборів президента країни, які пройшли в неділю.

Читати

Іран оголосив про останній етап відмови від зобов’язань за ядерною угодою

Іран більше не вважає себе зобов’язаним дотримуватися умов ядерної угоди, підписаної в 2015 році. Надалі Тегеран планує розвивати свою ядерну програму та збагачувати уран без обмежень, йдеться в заяві іранського уряду, поширеній увечері в неділю, 5 січня, місцевою інформагенція Irna.

Читати

Іммобіле наздогнав Левандовського в суперечці за «Золоту бутсу»

Відзначившись дублем у матчі 18-го туру чемпіонату Італії з “Брешією”, форвард «Лаціо» Чіро Іммобіле наздогнав лідера в суперечці за «Золоту бутсу» сезону-2019/2020 Роберта Левандовського («Баварії»). У обох по 19 забитих м’ячів.

Читати

Іран анонсував військову відповідь на вбивство армією США генерала Сулеймані

Військовий радник Верховного лідера Ірану генерал-майор Хоссен Деган заявив у неділю, що реакція Тегерану на вбивство армією США найвпливовішого генералу буде “напевно військовою”.

Читати

Столтенберг проведе засідання Північноатлантичної ради через ситуацію в Іраку

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг прийняв рішення провести в понеділок “в терміновому порядку” засідання Північноатлантичної ради через загострення ситуації на Близькому Сході після загибелі в Іраку іранського генерала Касема Сулеймані.

Читати

Латвійські військовослужбовці продовжать свою місію в Іраку

Міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс заявив, що в розпорядженні його відомства немає ніяких сигналів, що життю латвійських військовослужбовців після скоєного США теракту, в ході якого був убитий Іранський генерал Сулеймані, щось загрожує, повідомив портал diena.lv.

Читати
1 2 3 6