Три депутати допомагали проводити “референдум” на Донбасі – СБУ

Прокуратура Донецької області повідомила про підозру у вчиненні злочинів трьох діючих депутатів міських і районних рад Донецької області, які були причетні до проведення “референдуму” в 2014 році.

Читати

Аваков планує з понеділка створити групу для розслідування стеження за Йованович

Вже у понеділок МВС планує створити разом зі Службою дипломатичної безпеки при посольстві США в Україні спільну групу для розслідування можливого стеження за колишньою послом Сполучених Штатів в Україні Марі Йованович.

Читати

Укрзалізниця замовила кондиціонери за завищеною вп’ятеро ціною – ЗМІ

Укрзалізниця через свою філію Центр забезпечення виробництва замовила у Заводу Екватор кондиціонери для вагонів за ціною, яка вп’ятеро перевищує ціну в інтернет-магазинах.

Читати

РНБО розглянула проект Стратегії національної безпеки України

Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, на якому була розглянута Стратегія національної безпеки України «Безпека людини – безпека країни»

Читати

Польща хоче вплинути на розширення санкцій ЄС стосовно Криму

У Європейському Союзі невирішеною залишилася справа розширення дипломатичних санкцій за проведені минулої осені незаконні вибори на Кримському півострові.

Читати

Зеленський доручив Гончаруку врегулювати ситуацію з преміями топ-менеджерам “Нафтогазу”

Президент України Володимир Зеленський доручив прем’єр-міністру Олексію Гончаруку врегулювати ситуацію з преміями, які передбачаються топ-менеджерам НАК «Нафтогаз України» за отримання компенсації від ПАТ «Газпром».

Читати
1 2 3 10