В Україні хочуть зобов’язати користувачів мобільного зв’язку реєструватися за паспортом

До парламентського комітету з питань цифрової трансформації передали законопроект, який передбачає обов’язкову реєстрацію користувачів мобільного зв’язку за паспортом. Тим, хто цього не зробить, мобільні оператори з 1 січня 2025 року перестануть надавати послуги – тобто, відключать.

Читати

Збірна журналістів стала володарем “Літнього благодійного кубку”

На стадіоні НТК ім. Баннікова відбувся щорічний “Літній благодійний кубок” між командами ФК “Маестро” та “Збірною журналістів України”.

Читати

Завтра деякі станції київського метро будуть закриті на деякий час

У Києві 13 серпня у зв’язку із проведенням на НСК “Олімпійський” футбольного матчу можливі закриття деяких станцій метро. Це зроблять, щоб уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Читати

Співробітники розвідки США ще не дійшли єдиної думки про походження короновірусу SARS CoV 2

В американському розвідувальному співтоваристві після трьох місяців вивчення даних про коронавірус SARS CoV 2 все ще не дійшли єдиної думки, чи має він природне чи лабораторне походження.

Читати

Вчені назвали вакцини, після яких не було зафіксовано жодної смерті від “Дельти”

Катарські вчені оцінили ефективність вакцин Pfizer і Moderna проти коронавірусу “Дельта”. Так, серед щеплених цими препаратами не було зафіксовано жодної смерті від нового штаму.

Читати

Збірна журналістів України стала володарем “Літнього благодійного Кубку”

На стадіоні НТК ім. Баннікова відбувся благодійний матч за «Літній благодійний Кубок» між командами зірок ФК «Маестро» та «Збірною журналістів України».

Читати

«Літній благодійний кубок» серед команд зірок та збірної журналістів (онлайн трансляція матчу)

На стадіоні НТК ім. Баннікова розпочався благодійний матч за «Літній благодійний кубок» між командами зірок ФК «Маестро» та «Збірною журналістів України».

Читати
1 2 3 5