У Держдепі оголосили про нову допомогу Україні: $89 мільйонів на розмінування

США виділять Україні додаткові 89 мільйонів доларів на розмінування територій. Про це заявили у Державному департаменті США у вівторок, 9 серпня.

Читати

Число постраждалих від вибухів у Криму зросло до 9 осіб

Число постраждалих у вівторок внаслідок вибухів на російському військовому аеродромі “Саки” в Криму, як повідомляє так звана влада, зросло до 9 осіб, ще один місцевий житель загинув.

Читати

США вводять нові санкції проти режиму Лукашенка

Держсекретар Ентоні Блінкен оголосив про запровадження візових обмежень щодо 100 посадових осіб режиму Лукашенка за їх участь у підриві чи завданні шкоди демократичним інститутам або перешкоджанні переходу до демократії в Білорусі.

Читати

Байден підписав документи про підтримку вступу Швеції та Фінляндії до НАТО

Президент США Джо Байден у вівторок підписав документи, що схвалюють вступ Фінляндії та Швеції до НАТО, що стало найбільшим розширенням військового альянсу за останні роки у відповідь на вторгнення Росії до України.

Читати

250 сайтів розповсюджують російську дезінформацію про війну в Україні

Нью-йоркська компанія NewsGuard, яка відстежує та вивчає фейкову інформацію в інтернеті, виявила 250 сайтів, які активно розповсюджують російську дезінформацію про війну в Україні, причому десятки з них з’явилися в останні місяці.

Читати

НБУ зарахував АТ “Банк Січ” до категорії неплатоспроможних

Правління Національного банку України ухвалило рішення про зарахування АТ “Банк Січ” до категорії неплатоспроможних у зв’язку з невиконанням банком у встановлений договором термін своїх зобов’язань перед НБУ щодо кредитів рефінансування через недостатність коштів, повідомляється на сайті регулятора.

Читати

Зарплати медиків за час з початку російської повномасштабної війни зросли на третину

Зарплати медиків в Україні за час з початку російської повномасштабної війни зросли на третину. Зараз в середньому лікар став отримувати до 24 150 гривень, а медсестра – до 16 100 гривень.

Читати

39 вагонів газового вугілля як гуманітарна допомога з Австралії прибули в Україну

Перші 39 вагонів газового вугілля як гуманітарна допомога з Австралії прибули на ПАТ “Центренерго”, повідомила пресслужба Міністерства енергетики України у вівторок.

Читати
1 2 3 6