Гончарук заявив, що проти його команди працює багато людей

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук у відео-зверненні заявив, що проти команди президента та уряду працює багато людей.

“Із самого початку проти команди президента та уряду працює багато людей, яким хотілося, щоб нам нічого не вдалося. Щоб Україні не вдалося. Звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію та перекривати потоки”, – написав він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він також повідомив “гарні” новини: “Зміцнився обмінний курс та збільшилися до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, які становлять 25 млрд доларів. Приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 мільярдів доларів. Різко знизилась інфляція до 4,1%. Якщо це не гарні новини для країни, то я повний “профан” в економіці!”.

Раніше в мережі опублікували запис наради у прем’єр-міністра Олексія Гончарука, де він висловив неоднозначні думки щодо президента Володимира Зеленського. На оприлюдненому аудіо, прем’єр сказав, що президент не розуміє економічних процесів в країні. При цьому сам визнав себе профаном в економіці.

Крім того, була опублікована розмова Гончарука про так зване економічне зростання.

Ряд депутатів повідомили, що Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву на звільнення.

Верховна Рада не може ініціювати відставку уряду протягом року, тому подати у відставку Гончарук може лише сам.