В мережі появилось відео нового Samsung Galaxy S7

Компанія Samsung планує офіційно представити свої нові продукти Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge увечері 21 лютого в Барселоні.

Але за кілька годин до презентації Galaxy S7 Edge опинився в руках журналістів, завдяки чому в мережі з’явилося перше відео з інформацією про смартфон.

Іспанський журналіст, який записав і розмістив відео на YouTube, показав функцію постійно включеного дисплея смартфона, коли на екрані пристрою з’явиться час і різні повідомлення.

Журналіст також повідомив про те, що смартфон буде оснащений 5,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2560 на 1440 точок і загнутими з боків краями. Роздільна здатність основної камери пристрою склала 12 мегапікселів. Смартфон буде обладнаний слотом для карт пам’яті microSD об’ємом до 200 гігабайт.

Раніше в мережі була розміщена інформація про те, що Galaxy S7 буде випущений у двох варіантах, з діагоналлю сенсорного дисплея 5,2 і 5,8 дюйма, таким чином представивши флагмани одночасно в сегментах смартфонів і фаблетів.  Як мінімум одна з версій Galaxy S7 отримає екран з роздільною здатністю 4K (3840 × 2160 пікселів): у разі 5,2-дюймової панелі піксельна щільність складе 847 ppi, а у 5,8-дюймової — 760 ppi.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.