Зеленський про Трухіна: Ну, попала людина в ДТП

Президент Володимир Зеленський заявив, що не цікавився деталями ДТП за участі нардепа від “Слуги народу” Олександра Трухіна.

Про Зеленський заявив на брифінгу в Трускавці.

“Я не можу розуміти і знати всі деталі тих чи інших кримінальних кейсів, які відбуваються через, вибачте, ДТП.

Там ніхто не загинув, слава Богу, всі живі. Якби там щось таке відбулося, не дай Боже, повірте, людини б не було вже. А так хай дійде до кінця. Я не можу знати все, хоча хочу”, – сказав Зеленський.

Крім того, Зеленський заявив,  що Трухін потрапив у ДТП: “Ну, попала людина в ДТП. Якщо там щось страшне відбулося, я просто не знаю”.

Після цього Зеленський почав тролити журналістку, запитавши у неї, чому вона не знає точних цифр захворюваності на COVID за минулу добу.

Нагадаємо, ІА “Центр новин” одне із перших повідомило, що автомобіль “Audi”, яким керував народний депутат від “Слуги народу” Олександр Трухін не дотримався безпечної дистанції та швидкості руху, зіткнувся з автомобілем Ford, в якому перебував Лучано Лучі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди шість осіб, серед яких двоє дітей та Голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження. Після нашої публікації, десятки ЗМІ перепостили нашу новину. Пізніше 30 видань почали видаляти новину про ДТП з Трухіним. В редакцію ІА “Центр новин” прийшли “листи щастя” з рекомендацією видалити новину. Ми не відповіли на зазначені запити.

Нам також стало відомо, що проти нардепа Олександа Трухіна відкрили кримінальну справу щодо порушення депутатом правил дорожнього руху.

ІА “Центр новин” ще раз опитало свідків скандального ДТП. Вони заявили, що Трухін був за кермом Ауді, яка спричинила ДТП.