Леоненко пояснив, чому запросив Козловського в Ірпінь

Ексгравець Збірної України, головний тренер Зірок українського футболу Віктор Леоненко в ексклюзивному коментарі для ІА «Центр новин» спростував інформацію про те, що він нібито погрожував президенту ФК «Рух» Григорію Козловському, якщо той приїде до Києва.

Фото ІА “Центр новин”

В ЗМІ опубліковане відео на якому Ви нібито погрожуєте Козловському, це правда?

Перше, я ніколи нікому не погрожував. Друге, знову Микола Васильков (автор відео на каналі Do Best! – ред.) чи той хто опублікував це відео, хоче набрати кількість переглядів, лайків. Відео подав так, щоб було гаряче. Я справді запрошував Козловського в Ірпінь зіграти благодійний матч, я усіх запрошую. Чи приїде він в Київ мені без різниці.

Я не можу погрожувати Козловському, оскільки він мені нічого не зробив. Я йому також.  Ну подумаєш він і Денисов (директор каналів Футбол – ред.) покритикували мене. Вони так думають, а я з ними не погоджуюся.

Фото ІА “Центр новин”

Ви анонсували в Ірпені матч. Що це за матч?

Я хочу зіграти благодійний матч. Це не перший такий матч, ідею я придумав, а втілити її потрібно разом, але звичайно після того, як дозволить безпекова ситуація.

Ми граємо в Києві матчі на підтримку наших захисників. Граємо із командами ЗСУ, Територіальної оборони, СБУ та інші. Практично усі захисники приймають участь, так само, як Ветерани українського футболу. В такий час для військових потрібна наша підтримка. Ми вже зіграли шість матчів. Дуже хочемо зіграти матч в Бучі або Ірпені.

Фото ІА “Центр новин”

Якщо Козловський запросить Вас з Ветеранами зіграти матч  у Львові, Ви приїдете?

Якщо запросить приймаюча сторона, ми приїдемо, без проблем. Сідаємо в автобус та їдемо. Нас багато, уже є два склади Зірок українського футболу. Можемо зіграти футбол з дітьми переселенцями, так і з дорослими командами. Варіантів дуже багато. Саме головне зробити свято футболу і підтримати наших військових та людей, які цього потребують.

У мене також 14 травня запланований матч ФК «Маестро» та збірної польських волонтерів, де я запрошений головним тренером команди гостей.

фото ІА “Центр новин”

Що в такий світлий день Воскресіння Христового хочете побажати українцям і нашим військовим.

Головне зараз для України миру, і щоб усі були здорові. Щоб наші усі захисники залишились живими. Війна все одно закінчиться, хочеться, щоб це сталося найшвидше.

Нагадаємо, 9 жовтня 2020 року на стадіоні НТК ім. В.Баннікова відбувся товариський благодійний матч серед команди Віктора Леоненка Зірок українського футболу та Збірної журналістів України. Головними переможцями в благодійному матчі стали діти-переселенці зі сходу України, які отримали подарунки від організаторів і спонсорів матчу, а також квитки на матчі Національної збірної.