У Київській області на хабарі у 40 тис. грн затримано начальника відділення Нацполіції

У Київській області під час одержання 40 тис. грн хабара затримано начальника відділення Національної поліції за непритягнення особи до кримінальної відповідальності, а також за збут амфетаміну.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Київської області, посадовця затримано спільно працівниками відомства і співробітниками Головного управління боротьби з організованою злочинністю у сфері корупції СБУ.

Після збуту амфетаміну та отримання хабара підполковника поліції затримано за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконний збут психотропних речовин), ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Службовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

На даний час проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.