Блаттер продовжує отримувати зарплату у ФІФА

Колишній президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) Йозеф Блаттер продовжує отримувати зарплату, що відповідає його посаді, незважаючи на усунення від будь-якої футбольної діяльності на 8 років. 

Про це у вівторок, 19 січня, повідомило агентство Reuters з посиланням на офіційного представника слідчої палати комітету з етики ФІФА Андреаса Бантела.

“До виборів нового президента організації, призначених на 26 лютого, пан Блаттер є обраним президентом і тим самим має право на отримання заробітної плати, вказаної в його контракті”, – пояснив агентству Бантел.

Нагадаємо, Йозеф Блаттер був дискваліфікований на вісім років в грудні минулого року за рішенням слідчої палати комітету з етики ФІФА.

Причиною став скандал з сумнівним переказом двох мільйонів швейцарських франків, перерахованих в 2011 році за розпорядженням Блаттера на рахунок глави Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішеля Платіні. Останнього також усунули від будь-якої футбольної діяльності на вісім років, пише DW.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.