«Укрзалізниця» змінила розклад за маршрутом Львів-Дарниця та Львів – Краків – Вроцлав

«Укрзалізниця» змінює розклад швидкісного потягу «Інтерсіті» за маршрутом Львів-Дарниця, щоби дати можливість пасажирам, які їдуть з Польщі, зробити пересадку.

Про це повідомляє прес-служби «Укрзалізниці».

Починаючи з 28 березня «Укрзалізниця» планує синхронізувати розкладу руху потягів №743 Дарниця – Львів та №35 Львів – Краків – Вроцлав. Це робиться для того, аби пасажирам було зручніше пересідати з потяга на потяг. На львівський вокзал обидва рухомі склади прибуватимуть на одну платформу. Тому для пересадки буде достатньо вийти з одного поїзда та пересісти в потяг навпроти.

За новим розкладом потяг № 744 Львів – Київ – Дарниця відправлятиметься о 06:20. Зараз пасажирам, які їдуть з Польщі, бракує часу на пересадку у Львові, оскільки поїзд № 36 Вроцлав – Краків – Львів прибуває до міста Лева о 06:03, а поїзд № 744 Львів – Київ – Дарниця відправляється зі Львова о 05:55.

За новим комбінованим маршрутом дорога з Києва до Кракова триватиме 12,5 годин, до Вроцлава й Варшави – близько 16 годин.

Ті пасажири, які подорожують у напрямку Польщі, мають у Львові від півгодини до півтори години на зручну пересадку.

Поїзд № 743 Дарниця – Київ – Львів прибуває до Львова о 22:21, і пасажири зможуть пересісти о 23:59 на поїзд № 35 Львів – Краків – Вроцлав або о 22:59 на поїзд № 51 Львів – Краків – Вроцлав. Поїзди № 35 і № 51 чергуються залежно від дати подорожі.

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.