Азаров запропонував Яценюку парі

Екс-прем’єр Микола Азаров, який довгий час обіймав цю посаду, пропонує нинішньому прем’єру Арсенію Яценюку парі.

Про це він написав у своєму Facebook, передає “Українська правда“.

“Яценюку. Пропоную парі. Міняємось місцями, ти їдеш куди хочеш. Я займаю твоє місце”, – звернувся Азаров до Яценюка на “ти”.

“За два роки відновлюю все, що ти зруйнував, збільшую зарплати і пенсії настільки, наскільки ти зменшив, знижую тарифи настільки, наскільки ти збільшив, повертаю країні стабільність, яку ти не зміг забезпечити. Гарантую Україні мир, який ти у неї відібрав”, – написав Азаров.

“Словом, роблю все навпаки тому, що робив ти. І пропоную через 2 роки публічно оцінити результат. Упевнений у виграші буду не тільки я, але і весь народ України”, – вирішив Азаров.

“Чи вистачить у тебе сміливості прийняти цей виклик – подивимося. Відповідь за народом України. Микола Азаров”, – резюмував він.

Як відомо, Азаров був першим віце-прем’єром і міністром фінансів з 26 листопада 2002 року по 3 лютого 2005 року.
У серпні 2006 року знову призначений на посаду першого віце-прем’єра України в уряді Віктора Януковича, а через кілька місяців був призначений міністром фінансів України і був ним до приходу до влади Юлії Тимошенко в грудні 2007 року.
Прем’єром він був призначений у березні 2010 і протримався на цій посаді до 28 січня 2014 року. Пізніше він з образою говорив, що піти на такий крок його змусив Янукович.
Саме Азаров і Янукович призупинили підготовку до укладення угоди про Асоціацію з ЄС, що призвело до Майдану.
За час його перебування на посаді прем’єра до уряду увійшли представники “сім’ї” Януковича, які застосували різні корупційні схеми.
Нещодавно Азаров заявив, що з часом світ визнає Крим частиною РФ, а ставити питання про його повернення Україні недоцільно.

Інформаційне агентство “Центр новин”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.