Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу. “Ман Сіті” – “Динамо”. Анонс

15 березня. 21:45. Манчестер, “Етіхад Стедіум”

Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Не зіграють: Делф (травма), де Брюйне (травма), Тасенде (дискваліфікація) – Рибка (травма), Рибалка (травма), Морозюк (травма), Мораес (травма).

Під питанням: Даніло Сілва.

Орієнтовні склади

“Ман Сіті”: Харт, Санья, Компані, Отаменді, Кліші, Фернандіньо, Туре, Навас, Сільва, Стерлінг, Агуеро.

“Динамо”: Шовковський, Віда, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Велозу, Буяльський, Гармаш, Ярмоленко, Гусєв, Теодорчик.

Чим більше на команду покладають надій – тим більше гірким стає відчуття невідповідності цим надіям. Матч у Києві, у передчутті якого футбольна громадськість України жила, починаючи з моменту жеребкування, програно. Не допомогли і кадрові втрати “Ман Сіті”. Після поєдинку на киян чекав серйозний “розбір польотів” з тренерським штабом, а час, який гравці провели перед матчем-відповіддю, дозволив якось та й зализати рани, і набратись сміливості перед візитом до Манчестера.

Головною втратою “Динамо” перед матчем-відповіддю став Сергій Рибалка, котрий, ще після матчу в Києві, відчув біль у нозі. Сергія, без перебільшення, можна назвати однією з ключових “деталей” у механізмі Реброва і його відсутність у Манчестері може істотно вплинути на гру киян у середині поля. Що стосується середньої лінії, то тут, швидше за все, знову опиниться Денис Гармаш, якого розкритикували після домашнього матчу. Однак Денис досі користується довірою тренерського штабу. Сергій Ребров прокоментував стосунки з гравцем на передматчевій прес-конференції у Манчестері.

Випускаючи Дениса Гармаша, я в нього вірю. Чому думають, що у мене з ним конфлікт? Якщо футболіст не виконує вимоги, то ми говоримо про це і міняємо його. Він віддав всі сили у матчі з “Карпатами”.

Як і раніше, не зможе допомогти “Динамо” і Жуніор Мораес, а на вістрі у киян зіграєТеодорчик. Що стосується Сергія Сидорчука, то він напередодні відіграв матч у молодіжному складі, але його кондиції, судячи з усього, ще не ідеальні. Тому вихід Сергія у старті під сумнівом.

Якщо говорити про шанси “Динамо”, то, безумовно, вони не такі великі, як хотілося б. Однак настрій гравців і наставника дозволяють з новою силою повірити у можливість переломити хід двоматчевого протистояння і створити у Манчестері диво. Євген Хачеріді, наприклад, налаштований оптимістично.

Хочеться виправити помилки, зроблені у Києві, і не програти на чужому полі. Перемогти буде ще важче, але ми спробуємо це зробити.

Суперник “Динамо” не виблискує стабільністю в Англії. Разом із перемогою над “Астон Віллою” є й поразки від “Ліверпуля”, а заразом і суха нічия з “Норвічем”. Так що“містян” не можна назвати непереможними. Наставник “Ман Сіті” на передматчевій прес-конференції звернув увагу на те, що ще рано святкувати вихід до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

З гравцями ми обговорили те, як повинні ставитися до майбутнього матчу. Ми не збираємося опиратись наздобутий у Києві результат, тому ми будемо грати, ніби рахунок – 0:0 і намагатися здобути перемогу. Важливо не забувати про те, що ми ще не вийшли до чвертьфіналу. Ми зустрінемось із сильним і досвідченим суперником.

До матчу з “Динамо” “містяни” знову підходять не в оптимальній комплектації – як і раніше, відсутні Делф, Де Брюйне, Насрі. Проте, і без цих футболістів у “Ман Сіті” є кому створити для киян проблеми. Взяти, хоча б, Яя Туре, який став справжнім кошмаром для “Динамо” у Києві. Півзахисник, за словами Пеллегріні, готовий до матчу і для киян це буде окремим завданням – мінімізувати його вплив на гру. І це вже не кажучи про Агуеро, Сільву та Стерлінга. Одним словом, у “Ман Сіті” вистачає кадрів, здатних влаштувати “теплий” прийом, тому “Динамо” необхідно холоднокровно підійти до матчу і, професійно, зі знанням справи, вирвати у британців право на 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.