Вирок Савченко можуть оголосити в лютому

Адвокат української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко Марк Фейгін повідомив про те, що вирок для неї можуть оголосити в лютому.

Про це повідомляє видання “Телеграф”.

«У нас залишилися докази, які ми будемо оголошувати на цьому і на наступному тижні. В тому числі будуть ще свідки і експерти. Після цього, ми будемо чекати дебати сторін і вирок», – заявив М. Фейгін.

Він також зазначив, що дебати сторін можуть відбутися на початку лютого поточного року, після чого суд призначить дату вироку.

Фейгін повідомив, що Надія Савченко сильно втратила у вазі в результаті оголошеної в грудні голодування.

«Ми, її адвокати, постійно вмовляємо Надію припинити голодування, але поки не досягли успіху. Вона сильно схудла і змарніла. Після ін’єкцій глюкози вона почала відчувати себе краще, але це тимчасово», – зазначив М. Фейгін.

Нагадаємо, Савченко в ході засідання в Донецькому міському суді Ростовської області 17 грудня оголосила голодування до кінця судового процесу у її справі. За версією слідства, офіцер Збройних сил України Надія Савченко 17 червня 2014 року перебувала в розташуванні батальйону «Айдар» в районі селища Металіст Слов’яносербського району Луганської області, де вела приховане спостереження і коригування артилерійського обстрілу по ділянці блокпоста луганських ополченців з розташованими на ньому мирними громадянами, в тому числі трьома росіянами – кореспондентами ВГТРК. В результаті обстрілу двоє з них – Ігор Корнелюк і Антон Волошин – загинули. Надія Савченко всі звинувачення відкидає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.