Шотландія обіграла Данію. Це перша поразка данців у кваліфікації ЧС-2022

Зіграно заключні матчі у групі F кваліфікації чемпіонату світу 2022 року. Збірна Данії, яка гарантувала собі вихід на світову першість, програла на виїзді Шотландії (0:2). Ця поразка стала для данців першою у відбірному турнірі.

Читати

Франція буде захищати територіальну цілісність України – Макрон

Президент Франції Еммануель Макрон під час телефонної розмови з президентом РФ Володимиром Путіним заявив, що Франція має намір захищати територіальну цілісність України.

Читати

Макрон і Путін обговорили ситуацію на сході України та Білорусь

Президенти Франції та Росії Еммануель Макрон та Володимир Путін у телефонній розмові обговорили ситуацію з мігрантами на польсько-білоруському кордоні та загрозу РФ на Донбасі.

Читати

СБУ затримала на Харківщині учасника міжнародної терористичної організації

Контррозвідка СБУ затримала у Харкові іноземця, який знаходиться у міжнародному розшуку Інтерполу. Чоловіка підозрюють у вчиненні злочинів, пов’язаних із терористичною діяльністю.

Читати

На Львівщині правоохоронці розкрили схему виготовлення та збуту підроблених сертифікатів про вакцинацію від СОVID-19

Групу осіб з міжнародними зв’язками, які займалися підробкою та збутом свідоцтв про вакцинацію на території України та за кордоном, викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності поліції Львівщини спільно з працівниками Управління Служби Безпеки України за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Читати
1 2 3 6