“Спортінг” виграв у “Боруссії”, вийшовши в плей-офф ЛЧ і відправивши дортмундців до Ліги Європи

“Спортінг” переміг дортмундську “Боруссію” у матчі п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч, що відбулася у Лісабоні 24 листопада, завершилася з рахунком 3:1 на користь португальської команди.

Читати

“Манчестер Сіті” обіграв “ПСЖ” і закріпився на 1-му місці в групі А Ліги чемпіонів

У Манчестері завершився матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між “Манчестер Сіті” та “ПСЖ”. Парижани першими відкрили рахунок, але за підсумками поступилися (1:2).

Читати

КС Польщі визнав таким, що не відповідає Конституції, одне з положень ЄКПЛ

Конституційний суд (КС) Польщі визнав таким, що не відповідає Конституції країни, положення Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ), що дозволяє ЄСПЛ оцінювати законність вибору суддів КС в окремих країнах.

Читати

Джонсон закликав Францію посилити спільну боротьбу із нелегальною міграцією

Британський прем’єр Борис Джонсон закликав уряд Франції посилити спільну боротьбу зі злочинними угрупованнями, які нелегально переправляють мігрантів до Великобританії.

Читати

Андрій Єрмак відсвяткував свій День народження в президентській резиденції на Прикарпатті

В Івано-Франківській області у селі Гута на території національного природного парку «Синьогора» розташована резиденція президента України.

Читати

“Аякс” обіграв “Бешикташ” і гарантував собі вихід у плей-офф з першого місця в групі

“Аякс” здобув вольову перемогу над “Бешикташем” у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів. Зустріч, що відбулася у Стамбулі 24 листопада, завершилася з рахунком 2:1 на користь команди Амстердаму.

Читати

“Газпром” поки не припинятиме постачання газу до Молдови

Російська енергетична компанія “Газпром” поки не припинятиме постачання газу до Молдови у зв’язку із заборгованістю. Про це у середу, 24 листопада, повідомив представник корпорації Сергій Купріянов.

Читати

Білий дім оприлюднив заяву Байдена з приводу пам’яті про Голодомор 24 хвилин тому

Згадуючи біль та жертв Голодомору, США також підтверджують свою відданість народу України та непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Читати
1 2 3 7