Бомбардування “Азовсталі” могло стати причиною витоку концентрату сірководню до Азовського моря – Маріупольська міськрада

Концентрований розчин сірководню міг потрапити до Азовського моря, що може загрожувати його вимиранням, внаслідок бомбардування російськими окупантами заводу “Азовсталь” у м. Маріуполі Донецької області, повідомляється у телеграм-каналі Маріупольської міської ради у середу.

Читати

ЄС відкриває нові програми для українських студентів і науковців

Студентська мережа Erasmus (Erasmus Student Network – ESN) разом з ESN Ukraine та за підтримки Європейського Союзу створила нову платформу, що надає інформацію про освітні можливості та програми підтримки українським студентам і науковцям.

Читати

Збірна України зіграла внічию в контрольному матчі з хорватською «Рієкою»

Фото прес-служби УАФ Контрольним матчем проти хорватської «Рієки» національна збірна України продовжила серію поєдинків у межах підготовки до плей-офф відбору ЧС-2022 та червневих зустрічей у Лізі націй-2022/2023.

Читати

У Кропивницькому депутат від ОПЗЖ «під кайфом» побився з поліцейськими

У Кропивницькому депутат від забороненої партії ОПЗЖ у стані наркотичного сп’яніння побився з правоохоронцями, які хотіли перевірити його на предмет можливої співпраці з окупантами.

Читати

Зеленський направив до ВР на розгляд проекти указів про продовження воєнного стану та термін загальної мобілізації

Президент Володимир Зеленський направив до Верховної Ради на розгляд проекти указів про продовження воєнного стану та термін загальної мобілізації.

Читати
1 2 3 6