Данія передасть Україні американські протикорабельні ракети “Гарпун”

Данія надасть Україні сучасні протикорабельні крилаті ракети “Гарпун” та пускові установки для них для охорони українських берегових ліній. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін.

Читати

Байден спільно з 12 країнами запустив Індо-Тихоокеанську економічну структуру

Президент США Джо Байден під час поїздки до Південної Кореї та Японії спільно з 12 партнерами з регіону запустив “Індо-Тихоокеанську економічну структуру” (IPEF), повідомили у Білому домі.

Читати

В ООН закликали Маска та Безоса допомогти врятувати світ від голоду

Виконавчий директор Світової продовольчої програми ООН Девід Бізлі закликав підприємців-мільярдерів, таких як Ілон Маск або Джефф Безос, зробити внесок у боротьбу з голодом у світі, пожертвувавши гроші, повідомляє AР.

Читати

Псевдотрибунал для українських бійців з “Азовсталі” рф хоче влаштувати в ОРДЛО

Ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін заявив, що всі військовополонені з “Азовсталі” знаходяться на території так званої “ДНР”, і що саме в цьому окупованому росією регіоні буде влаштовано “міжнародний трибунал”.

Читати

Поблизу кордону з Білоруссю заборонено відвідування лісів, фотографування доріг і переміщення вночі

Додаткові часові режимні обмеження запроваджено у прикордонних районах Київської, Житомирської та Рівненської областей, повідомляється на сторінці Державної прикордонної служби України.

Читати

Число мільярдерів у світі збільшилося на 573 за час пандемії

З початку пандемії коронавірусу в 2020 році у світі з’явилося 573 нових мільярдерів, а їх сукупний статок збільшився за цей час на $3,78 трлн і становить $12,7 трлн, або 13,9% загальносвітового ВВП, свідчить доповідь благодійної організації Oxfam.

Читати
1 2 3 6