ЗМІ повідомили, що українських військових вивозять із “Азовсталі” на автобусах

Агентство Рейтер повідомляє з посиланням на свого співробітника на місці подій, що із заводу “Азовсталь” у Маріуполі виїхали близько 10 автобусів з українськими військовими, які протягом кількох тижнів захищали цю єдину непідконтрольну російським військовим частину міста.

Читати

У Стамбулі пройшов брифінг родичів захисників Маріуполя

Родичі українських військових, які тримають оборону на комбінаті “Азовсталь” у заблокованому м. Маріуполь Донецької області, провели брифінг у Стамбулі (Туреччина), в ході якого звернулися до лідерів Туреччини та Китаю Реджепа Таїпа Ердогана та Сі Цзіньпіна з проханням допомогти з порятунком поранених бійців.

Читати

ЄС надав Україні ще 500 млн євро на озброєння

Міністри закордонних справ Європейського союзу у понеділок погодили надання на військову допомогу Україні додатково 500 млн євро. Про це заявив журналістам у понеділок Верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель.

Читати

Полк “Азов” заявив, що виконує рішення командування для “збереження життів”

Полк Національної гвардії “Азов”, що тримає оборону на заводі “Азовсталь” в Маріуполі, повідомив про виконання наказу вищого командування. Він пов’язаний зі збереженням життя бійців.

Читати
1 2 3 5