Байден готовий працювати з Великою Британією над вирішенням війни на Донбасі

Переможець президентських виборів у США Джо Байден під час телефонних розмов з низкою європейських лідерів висловив готовність разом з ними шукати вирішення української кризи.

Читати

Помпео заявив про плавну передачу влади другої адміністрації Трампа

Держсекретар США Майк Помпео на брифінгу відповів на питання про те, чи буде зовнішньополітичне відомство співпрацювати з перехідною групою представника Демократичної партії Джо Байдена.

Читати

Держдеп США повідомив Конгрес про намір дозволити продаж ОАЕ до 50 винищувачів F-35

Держдепартамент США повідомив Конгрес про намір дати офіційний дозвіл на продаж Об’єднаним Арабським Еміратам (ОАЕ) до 50 винищувачів F-35 виробництва компанії Lockheed Martin, а також 18 розвідувальних безпілотних літальних апаратів (БПЛА) MQ-9B і інших передових систем озброєнь загальною вартістю $ 23,37 млрд.

Читати

Прокуратура АРК повідомила про підозру трьом учасникам ”самооборони Криму”

Правоохоронні органи Криму повідомили про підозру трьом учасникам незаконного збройного формування ”самооборона Криму”, які захоплювали адміністративні будівлі у Сімферополі і несли службу на незаконно створеному блок-посту.

Читати

«Нова пошта» запровадила можливість автоматичної оплати посилки

Найбільша українська компанія експрес-доставки посилок «Нова пошта» запровадила можливість оплати за посилку з допомогою послуги безконтактного й автоматичного списання грошей за посилку.

Читати

До Одеської облради пройшли представники семи партій

За результатами голосування на місцевих виборах, що відбулися 25 жовтня, до Одеської обласної ради пройшли представники семи партій – «Опозиційна платформа – За життя», «Слуга народу», «Довіряй справам», «Європейська солідарність», «За майбутнє», «Батьківщина» і «Партія Шарія».

Читати
1 2 3 8