Брифінг в Білому домі закінчився сутичкою між прес-секретарем і журналісткою CNN

Регулярний брифінг у Білому домі завершився в п’ятницю сваркою між прес-секретарем президента США Кейлі Макінені і кореспонденткою телеканалу CNN Кейтлен Коллінз.

Читати

Правоохоронці викрили у столиці організовану злочинну групу шахраїв

Незаконно використовуючи дані установи, яка офіційно займається сертифікацією транспортних засобів, зловмисники виготовляли та реалізовували від її імені підроблену документацію на автомобілі, завезені в Україну з країн Євросоюзу та США.

Читати

Підлеглі Труханова купили у фаворита новорічні цукерки вдвічі дорожче від «Укрпошти»

Департамент освіти та науки Одеської міської ради 20 жовтня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Проект Інвест ХХІ» про постачання дитячих новорічних подарунків за 7,18 млн грн. (тут і далі ціни без ПДВ). Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Читати

Україна отримає 5 тис. додаткових польських дозволів на автоперевезення на 2020 рік

Україна та Польща на засіданні українсько-польської Змішаної комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень домовилися виділити 5 тис. додаткових дозволів для українських перевізників на 2020 рік, зазначається у повідомленні Міністерства інфраструктури.

Читати

Прокуратура запросила дані про виплати, які могла отримувати Іванка Трамп

Генеральна прокуратура штату Нью-Йорк і окружна прокуратура Манхеттена в рамках розслідувань, що стосуються податків Дональда Трампа, направили повістки компанії Trump Organization, що належить родині Трампа, із запитом даних про виплати за консультації.

Читати

Єлизавета II та принц Філіп зробили спільне фото до річниці весілля

Королева Великої Британії Єлизавета II і герцог Единбурзький на честь 73-ї річниці весілля оприлюднили нове фото, на якому вони роздивляються листівку, подаровану їм онуками – дітьми герцога і герцогині Кембриджських.

Читати
1 2 3 5