Оператор “Північного потоку-2” заявив про відновлення будівництва газогону

Компанія Nord Stream 2 AG, яка є оператором з будівництва та експлуатації газопроводу “Північний потік-2”, повідомила про плани відновити після річної перерви подальше будівництво морської частини газогону у німецьких водах у найближчі тижні. 

Читати

Законопроєкт про прозорість реалізації майна отримав негативний висновок НАЗК

НАЗК виявило корупціогенні фактори у законопроєкті «Про внесення змін до законодавчих актів України (щодо забезпечення прозорості реалізації майна)» № 2555, повідомила «Ліга антитрасту».

Читати

До ЦВК надійшла інформація від Чернівецької ТВК про загрозу проведення виборів

До Центральної виборчої комісії (ЦВК) надійшла інформація від Чернівецької міської територіальної виборчої комісії (ТВК) про загрозу належній організації та проведенню голосування під час другого туру виборів мера Чернівців 29 листопада.

Читати

Британський уряд призначив “міністра з вакцинації”

Британський уряд призначив молодшого міністра з питань бізнесу Надхіма Захаві на нову міністерську посаду, на якій він відповідатиме за підготовку програми масової вакцинації населення країни від коронавірусу.

Читати

Верховний суд США розгляне питання про перепис населення

Верховний суд США почне розгляд позову адміністрації Дональда Трампа, яка намагається не враховувати нелегальних іммігрантів в загальнонаціональному перепису населення.

Читати
1 2 3 6