Збірна України втратила очки в матчі з Казахстаном

Збірна України зіграла внічию з національною командою Казахстану в матчі 3-го туру відбіркового турніру Чемпіонату світу 2022 року. Матч на НСК “Олімпійський” в Києві завершився з рахунком 1:1.

Читати

Росія в ТКГ відмовилася підтримати пропозицію щодо режиму припинення вогню

Представники російської делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) не підтримали пропозиції представників української делегації та ОБСЄ щодо відданості та необхідності дотримання повного та всеосяжного збереження режиму припинення вогню на Донбасі, повідомляє українська делегація для участі в ТКГ.

Читати

“Слуга” хоче перевірити всіх депутатів на предмет наявності у них громадянства РФ

Народний депутат Олег Дунда закликав президента Володимира Зеленського, членів Ради національної безпеки і оборони, а також Службу безпеки України та Міністерство внутрішніх справ провести ретельну перевірку всіх депутатів Верховної Ради на предмет наявності у них громадянства Російської Федерації.

Читати

Уряд виведе з тіні ІТ-компанії, які займаються розробкою даного програмного забезпечення

Уряд схвалив постанову, якою затвердив ліцензійні умови надання послуг у сфері організації та проведення азартних ігор, а також встановив перелік обов’язкових вимог до такої діяльності – йдеться передусім про розробку програмного забезпечення у сфері.

Читати

У Німеччині закликали до мораторію на добудову “Північного потоку – 2”

Координатор трансатлантичного співробітництва при уряді ФРН Петер Байєр на тлі масованої критики з боку США закликав до мораторію на добудову газопроводу “Північний потік 2”.

Читати
1 2 3 184