Dominion прагне стягнути $ 1,3 млрд з юриста Трампа, через його заяви щодо виборів

Компанія-виробник устаткування та програмного забезпечення для проведення виборів у 28 штатах США, Dominion, подала до суду на Руді Джуліані, юриста колишнього президента США Дональда Трампа.

Читати

Голосування за Вітренка може відбутися цього тижня

Голосування за кандидатуру Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем’єра, міністра енергетики може відбутися цього тижня. Про це повідомив журналістам після засідання фракції “Слуга народу” перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

Читати

Дубінський на прохання Зеленського відмовився виходити з фракції “Слуга народу”

Народний депутат Олександр Дубінський відмовився виходити з фракції “Слуга народу” в зв’язку з введенням проти нього санкцій США, повідомив журналістам член фракції “Слуга народу” Олександр Качура за результатами обговорення даного питання на засіданні фракції в понеділок.

Читати

РФ розмістила в Криму 32,5 тис. військових і відновлює ядерну інфраструктуру

РФ розмістила на окупованому півострові Крим велике угруповання військ і створює умови для розміщення там ядерної зброї, що буде використано для посилення тиску на міжнародне співтовариство, йдеться в інформаційному бюлетені “Біла книга – 2021” Служби зовнішньої розвідки (СЗР), розміщеному на сайті відомства.

Читати

Байден анонсує заходи з нарощування обсягів виробництва в США

Президент Джо Байден анонсує заходи, покликані задіяти купівельну спроможність американського уряду для збільшення внутрішнього виробництва і створення ринків для нових технологій, повідомив високопоставлений представник адміністрації.

Читати

Верховний суд зупинив розгляд двох позовів проти Трампа

Через п’ять днів після закінчення президентства Дональда Трампа Верховний суд США зупинив розгляд позовів, в яких його звинувачують в порушенні антикорупційних положень Конституції.

Читати
1 2 3 6