Байден сподівається на «відповідальність» республіканців при підвищення стелі держборгу

Президент Джо Байден у розмові з журналістами в суботу висловив надію на те, що республіканці в Конгресі не вестимуть себе «безвідповідально» і не стануть перешкоджати підняттю ліміту федерального боргу напередодні наближення крайньої дати, встановленої відповідно до законодавства.

Читати

“Слуга народу” в понеділок планує запустити процедуру звільнення Разумкова

Депутатська фракція “Слуга народу” в понеділок планує почати процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради, повідомила речник фракції Юлія Палійчук.

Читати

Олексій Навальний став лауреатом польської премії «Лицар волі»

Російський опозиційний політик Олексій Навальний став лауреатом польської премії «Лицар волі». Вона з 2005 року вручається авторитетним Фондом імені Казимира Пулавського людям, які зробили значний внесок у просування демократії, свободи і рівності в усьому світі.

Читати

В Ялті затримали підозрюваного в шахрайстві в соцмережах

До російської поліції Ялти звернулися люди з повідомленнями про факти дистанційного шахрайства. У двох зареєстрованих випадках шахрай знаходив своїх жертв у мережі Інтернет, розміщуючи оголошення про поїздку в російський Санкт-Петербург на сторінках популярних соцмереж.

Читати

В ООН закликали терміново зібрати $ 120 млн на освіту і медицину для палестинців

Близькосхідний агентство ООН для допомоги палестинським біженцям і організації робіт (UNRWA) в екстреному порядку потребує $ 120 млн від донорів з метою зберегти в майбутні місяці послуги в сфері освіти та медицини для сотень тисяч палестинських біженців, повідомляє телеканал “Аль-Арабія”.

Читати
1 2 3 5