США готові до участі в “нормандському форматі” – Нуланд

Заступниця державного секретаря Сполучених Штатів Америки з політичних справ Вікторія Нуланд заявила, що США готові до участі як в нормандському форматі, так і в паралельному з ним процесі.

Читати

СБУ блокувала канал нелегального переправлення іноземців до країн ЄС

Контррозвідники СБУ спільно з працівниками ДМС України у межах операції «Мігрант» на Львівщині виявили і затримали 24-х громадян Бразилії, які незаконно перебувають на території України та мали намір потрапити до країн ЄС.

Читати

Збірна журналістів на Чемпіонаті світу з мініфутболу перемогла команду нотаріусів

В столичному Гідропарку відбувся благодійний матч між командами нотаріусів та “Збірною журналістів України”. Матч відбувався в рамках Чемпіонат світу з мініфутболу.

Читати

Прокуратура ФРН розслідує атаки російських хакерів на Бундестаг

Федеральна прокуратура Німеччини розслідує діяльність російської хакерського угруповання Ghostwriter, активність якої зросла напередодні виборів до Бундестагу. Про це повідомляє видання Der Spiegel

Читати

Єгипет безкоштовно лікуватиме туристів, які заразилися в країні COVID

Єгипет оплатить медичні витрати іноземним туристам, що заразилися коронавірусом після прибуття в країну або під час відпочинку, повідомив міністр туризму і старожитностей Халед аль-Анані.

Читати

МОЗ просить СБУ і МВС посилити боротьбу з підробками COVID-сертифікатів

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко повідомив, що його відомство звернулося з офіційним листом до міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України із закликом посилити контроль за можливими підробками сертифікатів про проходження вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19.

Читати
1 2 3 5