Суд зобов’язав МАУ виплатити Украероруху майже 260 млн боргів

Господарський суд Києва задовольнив позов Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух) до Міжнародних авіаліній України (МАУ) і вирішив стягнути з відповідача на користь позивача 258,9 млн грн заборгованості за надання послуг з аеронавігаційного обслуговування.

Читати

Стали відомі всі учасники 1/8 фіналу Кубка України

21 вересня відбулися два перші поєдинки четвертого раунду Vbet Кубку України-2021/2022. П’ять зустрічей цього етапу змагань пройшли 22 вересня, а ще чотири матчі були зіграні сьогодні, 23 вересня 2021 року.

Читати

США виділять $5 млрд на боротьбу з голодом в інших країнах

Сполучені Штати виділять в цілому $10 млрд на боротьбу з голодом і зміцнення продовольчих систем у світі, при цьому половина з цієї суми піде на такі потреби всередині самих США, ще $5 млрд будуть надані іншим країнам.

Читати

Європейська рахункова палата представила звіт боротьби з корупцією в Україні

Європейська рахункова палата представила звіт аудиту підтримки Євросоюзом боротьби з корупцією в Україні. Попри певні досягнення, ця підтримка була малоефективною. Аудитори радять, як виправити ситуацію.

Читати

У Києві вилучили печиво з каннабісом і цукерки з грибами

Правоохоронці припинили діяльність чергового угруповання, яке продавало наркотики. Серед вилученого – амфетамін, печиво з каннабісом і цукерки з грибами, повідомляє прокуратура Києва.

Читати
1 2 3 5