На Одещині правоохоронці протидіяли браконьєрській діяльності

Учора під час відпрацювання завчасної інформації від співробітників оперативного підрозділу, прикордонники Одеського загону спільно з представниками Нацполіції затримали місцевого жителя з чималим уловом кефалі.

Читати

Білий дім розробляє нову систему в’їзду до США з інших країн

Координатор Білого дому по боротьбі з COVID-19 Джефф Зінтс у середу заявив, що Сполучені Штати розробляють «нову систему для міжнародних подорожей», яка включатиме такі процедури, як відстеження контактів.

Читати

На Волині виявили безпілотники контрабандистів, які переміщали товари до Польщі (відео)

Прикордонники Волинського загону виявили три безпілотні літальні апарати, котрі, ймовірно, використовували для незаконного переміщення цигарок до Польщі.

Читати

Європейський парламент схвалив нову директиву про “блакитну карту” (Blue Card)

Європейський парламент схвалив нову директиву про “блакитну карту” (Blue Card), яка встановлює змінені правила допуску висококваліфікованих іноземців на ринок праці Євросоюзу.

Читати

На Сумщині викрито осіб, причетних до привласнення близько чверті мільйона гривень бюджетних коштів

Слідчими Головного управління поліції області, за матеріалами співробітників сектору захисту інтересів суспільства і держави кримінальної поліції ГУНП в Сумській області, під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури, повідомлено про підозру двом особам, які привласнили близько 250 тис. грн під час виконаних робіт з улаштування системи постачання киснем окремих приміщень комунального лікувального

Читати
1 2 3 6