Українські вболівальники не зможуть поїхати до Риму на матч чвертьфіналу Євро-2020

В’їзд в Італію з України для українських вболівальників з метою перегляду матчу чвертьфіналу Чемпіонату Європи з футболу між національними збірними України та Англії практично неможливий через карантинні вимоги, запроваджені через стримування поширення коронавірусної інфекції.

Читати

В Україні підвищать на 100 грн пенсії для 5 млн пенсіонерів

З 1 липня 2021 року понад 5 млн пенсіонерам буде підвищено пенсію. У зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, підвищується мінімальна пенсія – з 1769 грн до 1854 грн.

Читати

В Офісі Президента поки що не розглядають заміну Кравчука в ТКГ

В Офісі Президента поки що не розглядають можливість заміни 87-річного голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Леоніда Кравчука після раніше перенесеної ним операції на серці.

Читати

Трибунал ООН засудив екскерівників сербської спецслужби за воєнні злочини

Міжнародний залишковий механізм для кримінальних трибуналів (МЗМКТ) у середу, 30 червня, засудив до 12 років ув’язнення Йовіцу Станішича та Франко Сіматовича.

Читати

КМУ ухвалив розпорядження про відкриття пункту пропуску через державний кордон в аеропорті “Житомир”

Кабмін на засіданні 30 червня ухвалив розпорядження про відкриття пункту пропуску через державний кордон в аеропорті “Житомир”, що дозволить приймати міжнародні рейси.

Читати

Комітет ВРУ з нацбезпеки прийняв рішення по законопроекту Зеленського про олігархів

Комітет Верховної ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки прийняв рішення по законопроекту президента Володимира Зеленського про олігархів.

Читати
1 2 3 145