Кабмін посилив покарання для порушників земельного законодавства

Кабінет міністрів України посилив покарання для порушників земельного законодавства, а саме: за самовільне зайняття ділянок, використання земельних ділянок не за призначенням, за зняття ґрунтового покриву без спеціального дозволу.

Читати

У ВР пропонують призначити членом Ради НБУ Василя Горбаля

Парламентський Комітет із питань фінансів, податкової та митної політики під час сьогоднішнього засідання схвалив кандидатуру Василя Горбаля на посаду члена Ради Національного банку України.

Читати

Президент поставив завдання уряду розробити Стратегію розвитку атомної енергетики України з конкретними термінами виконання

Президент Володимир Зеленський у середу, 9 вересня, у рамках робочої поїздки у Хмельницьку область відвідав атомну електростанцію в місті Нетішин, де провів нараду з керівництвом Енергоатому, повідомляє прес-служба Офісу президента.

Читати

Влада Євросоюзу зажадала від Сербії відмовитися від спільних з Росією і Білоруссю військових навчань Слов’янське братство-2020

Влада Євросоюзу зажадала від Сербії відмовитися від спільних з Росією і Білоруссю військових навчань Слов’янське братство-2020.

Читати
1 2 3 7