Доля угоди про постачання в Україну американського скрапленого газу залежить від підсумків виборів у США

Компанію Louisiana Natural Gas Export, Inc. (LNGE), яка уклала у травні 2020 року меморандум про постачання в Україну 5,5 млрд м³ скрапленого газу на рік, створили всього за два роки до цього, зате в неї були зв’язки в міністерстві енергетики США, а схему такого співробітництва з Україною просував, будучи міністром

Читати

Суд зобов’язав НАБУ допитати Холодницького у справі про 5 млн доларів хабара

Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ допитати колишнього керівника САП Назара Холодницького в якості свідка у справі про спробу дачі йому і директорові НАБУ Артему Ситнику 5 млн доларів хабара.

Читати

В “Слузі народу” розповіли про зміни до постанови про вибори

Про те, що відбувається зі змінами до постанови про проведення місцевих виборів, розповів нардеп з фракції “Слуга народу” Олександр Качура в ефірі каналу “Україна 24”.

Читати

Єрмак: Україна пропонує чіткий план досягнення миру на Донбасі

Україна пропонує чіткий план дій для досягнення миру з конкретними датами виконання всіх домовленостей, які було зафіксовано під час останньої зустрічі лідерів “нормандського формату” в Парижі в грудні 2019 року.

Читати

Білоруські військові візьмуть участь у навчаннях РФ біля кордону з Україною

Білоруські військовослужбовці 21-26 вересня візьмуть участь у стратегічному командно-штабному навчанні «Кавказ-2020», яке проводиться на військових полігонах РФ поряд із держкордоном України. Про це повідомляє Інтерфакс-Захід із посиланням на Міноборони республіки. «До участі у навчанні від Збройних сил Республіки Білорусь залучається батальйонна тактична група механізованої бригади», – уточнили в відомстві. Всього,

Читати

Nord Stream 2 подала обґрунтування апеляції на рішення регулятора ФРН

Компанія Nord Stream 2, оператор «Північного потоку – 2», подала в суд Дюссельдорфа обгрунтування своєї апеляції на рішення Федерального мережевого агентства ФРН щодо відмови звільнити газопровід від вимог оновленої Газової директиви ЄС.

Читати

«Ньюкасл» має намір подати в суд на АПЛ через зрив продажу клубу

Футбольний клуб «Ньюкасл» має намір судитися з керівництвом Англійської прем’єр-ліги (АПЛ) через зрив продажу команди групі інвесторів, деякі з яких представляли Саудівську Аравію.

Читати

Депутат Юрченко виходить з фракції «Слуга народу»

Народний депутат із владної фракції «Слуга народу» Олександр Юрченко напише заяву про вихід із фракції. Про це повідомив у Telegram інший депутат зі «Слуги народу» Олександр Качура.

Читати
1 2 3 8