У МАУ повідомили про суттєве скорочення програми польотів на період із 1 вересня до 24 жовтня

Найбільший український авіаперевізник – компанія «Міжнародні Авіалінії України» (МАУ) повідомила про суттєве скорочення програми польотів на період із 1 вересня до 24 жовтня у зв`язку з рішенням Кабінету міністрів про тимчасову заборону в`їзду в Україну іноземців та осіб без громадянства.

Читати

США розглядають питання про запровадження санкцій проти семи білоруських чиновників

США розглядають питання про запровадження санкцій проти семи громадян Білорусі, які, як вважають у Вашингтоні, причетні до фальсифікації результатів президентських виборів і насильницького придушення мирних демонстрацій, повідомив у вівторок високопоставлений представник Держдепартаменту.

Читати

Слідчі ДБР викрили злочинну групу, яка переправляла до країн Євросоюзу іноземців за підробленими паспортами

Слідчі Державного бюро розслідувань викрили злочинну групу, яка переправляла з України до країн Євросоюзу іноземців за підробленими паспортами.

Читати

Хакери активізували атаки на сайти Трампа напередодні виборів

Експерти з кібербезпеки відзначають активізацію хакерських атак на сайти, пов’язані з передвиборним штабом президента Дональда Трампа і його компаніями, напередодні виборів в США.

Читати

Тихановська назвала анексію Криму такою, що «суперечить міжнародному закону»

Головний конкурент Олександра Лукашенка на виборах президента Білорусі Світлана Тихановська, яка зараз перебуває в Литві, назвала анексію Криму Росією такою, що «суперечить міжнародному закону».

Читати

Facebook пригрозив заблокувати публікацію новин в Австралії, щоб не платити за них

Facebook погрожує заборонити користувачам в Австралії публікувати новини, оскільки уряд країни готується ухвалити закон, що зобовʼязує ІТ-гігантів платити виданням.

Читати
1 2 3 8