Мінкультури звернеться до компаній Google і Apple з вимогою вилучити додаток «ВКонтакте» з переліку доступних для українців завантажень

Міністерство культури та інформаційної політики звернеться до американських компаній Google та Apple з вимогою вилучити мобільний додаток «ВКонтакте» з переліку доступних для українських користувачів завантажень в онлайн-магазинах обох компаній.

Читати

Кабмін схвалив законопроект про підтримку осіб з інвалідністю

Кабінет міністрів погодив законопроект, яким пропонується надати особам з інвалідністю та супроводжуючим їх особам право без черги обслуговуватись в касах, а також проходити через державний кордон та КПВВ.

Читати

Комітет Сенату США зобов’язав екс-чиновників Обами дати свідчення у стеженні за штабом Трампа

Комітет з внутрішньої безпеки і урядовим справ Сенату Конгресу США зобов’язав кілька десятків відставних американських посадових осіб дати свідчення щодо обставин початку стеження за виборчим штабом республіканця Дональда Трампа в 2016 році.

Читати

США ввели санкції проти двох росіян за викрадення криптовалюти

Держсекретар США Майк Помпео повідомив, що Держдепартамент, Міністерство юстиції, Міністерство внутрішньої безпеки і Міністерство фінансів ввели санкції проти двох російських громадян за участь у фішинговій кампанії.

Читати

КС визнав неконституційними низку положень закону про НАБУ

Велика палата Конституційного Суду України (КС) на засіданні 16 вересня визнала такими, що не відповідають Конституції України, низку положень закону “Про Національне антикорупційне бюро України”.

Читати
1 2 3 7