Комітет Сенату США рекомендував кандидатуру Фішер на посаду посла в Білорусії

Комітет у закордонних справах Сенату Конгресу США рекомендував палаті повного складу затвердити кандидатуру заступника помічника держсекретаря у справах Західної Європи і ЄС Джулі Фішер на посаду американського посла в Мінську.

Читати

Канал «Дом» дав 6 мільйонів на програму «Утро дома» оточенню помічника Яременка

ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Мінінформполітики 19 вересня уклало угоду з ТОВ «Продюсерська компанія «Данапріс-Фільм» про виробництво ранкової програми на 6,00 млн грн.

Читати

ФСБ стверджує, що затримала в Криму двох підозрюваних в екстремізмі

Управління ФСБ Росії в Криму стверджує, що затримало двох чоловіків, одного з яких підозрюють «у дестабілізації ситуації», а іншого «в публічному виправданні та пропаганді тероризму й екстремізму».

Читати

У ВР пропонують передбачити в держбюджеті 2021 року 100 млн грн на Український молодіжний фонд

Народні депутати подали поправку до проекту державного бюджету на 2021 рік, щоб передбачити 100 млн грн на Український молодіжний фонд, створення якого передбачає законопроект «Про основні засади молодіжної політики».

Читати

Комітет Сенату США рекомендував кандидатуру Дейтона на посаду посла в Україні

Комітет у закордонних справах Сенату Конгресу США рекомендував палаті повного складу затвердити кандидатуру генерал-лейтенанта у відставці Кіта Дейтона на посаду посла Сполучених Штатів в Києві.

Читати
1 2 3 6