Комітет з місцевого самоврядування заслухає на своєму засіданні Фокіна

Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування вирішив запросити на своє засідання першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна.

Читати

Суд задовольнив позов братів Суркісів до ПриватБанку

Печерський районний суд Києва 2 вересня задовольнив позов офшорних компаній братів Суркісів до державного ПриватБанку (Київ) про порядок виконання рішення суду від 2017 року про зобов’язання банку обслуговувати їх депозити, заборгованість за якими позивачі оцінюють у $ 350 млн.

Читати

ТКГ погодила 19 ділянок розмінування і чотири ділянки розведення сил на Донбасі – ОП

За підсумками засідання Тристоронньої контактної групи, яке відбулося у форматі відеоконференції в середу, було повністю узгоджено рамкове рішення про протимінну діяльність, повідомляє прес-служба Офісу президента України.

Читати

У ВР пропонують змінити процедуру призначення директора НАБУ, передавши ці повноваження до уряду

У Верховній Раді пропонують змінити процедуру призначення директора Національного антикорупційного бюро України, передавши ці повноваження від президента до уряду.

Читати

Китай прагне подвоїти свій ядерний арсенал за 10 років – звіт Пентагону США

Протягом наступних десяти років Китай має намір подвоїти свій ядерний арсенал; країна вже випередила США у декількох військових сферах і планує завершити модернізацію свого війська до 2035 року, перетворивши його на військо «світового класу» до 2049 року.

Читати

У США запровадили мораторій на виселення з житла

Центри США з контролю над захворюваннями запровадили мораторій на чотири місяці на виселення з житла за несплату оренди, або плати за користування житлом. Мораторій покликаний зменшити економічну шкоду, завдану пандемією COVID-19.

Читати

Кабмін затвердив порядок виплати компенсації за зруйноване на Донбасі житло

Кабінет Міністрів України затвердив порядок виплати компенсації житло, зруйноване внаслідок надзвичайної ситуації військового характеру, спричиненою збройною агресією Російської Федерації.

Читати
1 2 3 6