Індонезія з вівторка посилить правила в’їзду для іноземців

Індонезія з вівторка, 6 липня, посилює правила в’їзду для іноземних туристів, тепер їм потрібно буде пред’явити сертифікат про повну вакцинацію, здати два ПЛР-тести і провести восьмиденний карантин, повідомляє офіс по туризму країни.

Читати

З банківських рахунків українців будуть автоматично знімати кошти, щоб оплатити їх борги за комуналку

З банківських рахунків українців будуть автоматично знімати кошти, щоб оплатити їх борги за комуналку і штрафи. Відповідне нововведення Міністерства юстиції набере чинності у вівторок, 6 липня, повідомляє видання Слово і Діло.

Читати

Літак США провів розвідувальний політ поблизу баз РФ в Сирії

Патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon в понеділок здійснив політ поблизу сирійського узбережжя, де розташована база матеріально-технічного забезпечення ВМФ РФ в Тартусі і російська авіабаза Хмеймім, випливає з моніторингу західних Авіаресурс.

Читати

Угорщина розпочала вакцинацію від COVID українців Закарпаття

Угорщина з минулої п’ятниці розпочала кампанію з вакцинації іноземців, які проживають у прикордонних регіонах сусідніх країн. Зокрема, щеплення можуть отримати жителі українського Закарпаття.

Читати

Литва надала офісу Тихановської дипломатичний статус

Офіс лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської, що знаходиться з серпня 2020 року в Литві, куди вона виїхала після президентських виборів, результати яких не визнала, отримав офіційний дипломатичний статус.

Читати
1 2 3 6