За матеріалами СБУ російський високопосадовець постане перед судом

Слідчі Головного слідчого управління СБУ, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора, завершили досудове розслідування щодо одного з керівників Чорноморського флоту РФ. Усі матеріали кримінального провадження передано в суд.

Читати

Земельні оборудки на 100 млн грн – на Прикарпатті поліція викрила злочинну схему приватизації ділянок

Серед учасників – колишні та діючі посадові особи управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області. Унаслідок їх протиправних дій підставним особам було передано у приватну власність понад 120 га земельних ділянок.

Читати

Мінсоцполітики: субсидії дадуть за два місяці

Міністерство соціальної політики за бюджетною програмою перерахувало в регіони 1,1 млрд гривень. Кошти призначені на виплати субсидій на житлово-комунальні послуги, перепризначення за новими правилами.

Читати

СБУ викрила прикордонницю, яка незаконно оформлювала закордонні паспорти та іноземне громадянство

Військова контррозвідка СБУ викрила співробітницю одного з підрозділів Держприкордонслужби, яка за «винагороду» незаконно виготовляла закордонні паспорти та оформлювала іноземне громадянство.

Читати

Трамп виставив рахунок Секретній службі за оренду номерів у гольф-клубі

Колишній президент США Дональд Трамп виставив рахунок в 10 тисяч доларів Секретній службі в якості плати за оренду номерів для власних охоронців в гольф-клубі Трампа в Бедмінстере в штаті Нью-Джерсі, повідомляє газета Washington Post з посиланням на звіти про витрати.

Читати

«Вора в законі» на прізвисько «Андрій Львівській» затримали в Болгарії

Затримали одного із лідерів злочинного світу, також відомого за прізвиськом «Нєдєля», учора, 7 липня, в аеропорту м. Софія (Болгарія). Це стало можливим завдяки спільній роботі працівників Нацполіції України та тамтешніх колег-правоохоронців.

Читати
1 2 3 6