Україна та Італія підписали Угоду про взаємне визнання та обмін посвідчень водія

В рамках візиту міністра інфраструктури України до Італії, підписано нову Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія.

Читати

У Держдепі розкрили зміст спілкування Дерека Шолле з українськими високопосадовцями

Радник Держдепартаменту США Дерек Шолле мав зустрічі з премєр-міністром України Денисом Шмигалем, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, головою офісу президента Андрієм Єрмаком та заступником міністра закордонних справ Євгенієм Єніним у Києві 20-21 липня.

Читати

Юлія Тимошенко: Українці мають взяти долю країни у власні руки

Боротьба з олігархами, деофшоризація, створення рівних правил для всіх стануть реальністю, коли українці усвідомлять, що від кожного їхнього вибору залежить майбутнє країни та її курс розвитку.

Читати

МВФ підтримає податково-бюджетні реформи в Україні

Міжнародний валютний фонд в Україні реалізовує проект Продовження податково-бюджетних реформ, який розрахований до 2023 року. Проект фінансує Євросоюз, повідомляє Представництво ЄС в Україні.

Читати

У ТКГ створена нова експертна підгрупа з екологічного моніторингу підтоплення шахт уздовж лінії розмежування

У Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі створено нову, п’яту за рахунком, експертну підгрупу з екологічного моніторингу підтоплення шахт уздовж лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Читати

Уряд Росії виділив Криму понад 200 млн рублів на облаштування свердловин із водою

Російський уряд виділив понад 222 млн рублів у вигляді субсидії на обв’язку свердловин питної води в Криму, а також на будівництво до них водогонів. Відповідне розпорядження було опубліковане на офіційному сайті російського уряду. «Виділити Мінекономрозвитку Росії в 2021 році з резервного фонду уряду Росії бюджетні асигнування в розмірі до 222

Читати

США досягли угоди з Німеччиною щодо “Північного потоку-2”

Сполучені Штати і Німеччина досягли домовленості по російському газопроводу Північний потік-2. Подробиці будуть оголошені найближчим часом. Про це заявила в середу, 21 липня, заступник держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд.

Читати
1 2 3 5